Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian
Pâinea de carne de curcan în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, sare, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie și ceață cu spray de gătit. Puneți pâinea împreună cu laptele într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați curcan, parmezan, pătrunjel, ouă, sare, ceapă și usturoi Pudre, oregano și 2 linguri. ketchup la castron; se amestecă bine. Formați într-o pâine de 9 pe 5 inci pe foaia de copt.
Întindeți ketchup-ul rămas deasupra.
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne înregistrează 74°, 45 până la 50 de minute. Rândul său, broiler la mare și broil meat loaf la exterior clare, 1 la 3 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere și servire.