Pâine De Carne Daneză

Pâine De Carne Daneză
Pâinea de carne Daneză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 511 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de vită măcinată, ceapă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), și Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înmuiați pâinea în apă caldă timp de 3 sau 4 minute. Stoarceți apa și rupeți-o în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Combinați ouăle ușor bătute, Worcestershire, sare și piper într-un castron mic. Folosind un bol mare de amestecare, amestecați pâinea și amestecul de ouă împreună, apoi adăugați ceapa, usturoiul și carnea și amestecați împreună cu o lingură de lemn sau cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Bateți într-un vas de copt oval sau pătrat sau într-o tigaie, apoi presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți 1 până la 1 1/4 ore sau până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 155 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor, turnați excesul de grăsime și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista