Pâine de carne cu sos de grătar de mure

Pâine de carne cu sos de grătar de mure
Fleică cu sos de mure gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 401 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, generos de piper, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brioșe cu pâine de carne cu sos de grătar, Sos De Grătar De Mure, și Sos De Grătar Cu Carne De Curcan Glazurată.

Instrucțiuni

1
Adăugați ingredientele de mai sus într-un blender și faceți piure până când este frumos și neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați acest lucru într-o oală mică și gătiți la foc mediu spre mic timp de aproximativ 20 de minute. Se amestecă și se scoate de pe foc. Când faceți pâinea de carne, adăugați sosul deasupra înainte de coacere și întindeți-l pe farfurie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Mai întâi Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului bbq. Intră acolo, murdărește-te și gras din carne. Odată combinat, adăugați în tigaia de pâine / pâine, care este de obicei de 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Formați în tigaie, apoi adăugați sosul deasupra, aproximativ o jumătate de cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se introduce la cuptor pentru aproape o oră și 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească aproximativ cinci minute. Între timp, încălziți mai mult din sosul bbq.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți pâinea într-un vas de servit și stropiți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Serviți cu părțile preferate. Am servit-o pe a mea cu piure de cartofi. Crede-mă, acesta este cu adevărat delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista