Pâine de carne cu crustă de ceapă cu cartofi prăjiți

Pâinea de carne cu crustă de ceapă cu cartofi prăjiți este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. 101 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână supa de roșii condensată campbell ' s, sos worcestershire, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne de porc cu coajă de Pecan cu marmeladă de ceapă roșie și cartofi dulci prăjiți, Pâine De Carne De Ceapă, și Southwestern Meat Loaf și cartofi copți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine 1/2 ceasca de supa, carne de vită, 1/2 poate ceapa, ou și Worcestershire într-un castron mare.
Așezați amestecul într-o tigaie de 13 x 9 x 2 inci și formați ferm într-o pâine de 8 x 4 inci. Puneți supa rămasă peste pâinea de carne. Aranjați cartofii în jurul pâinii de carne.
Coaceți la 400 de grade F timp de 1 oră sau până când pâinea de carne este gătită. Se amestecă cartofii.
Presărați ceapa rămasă peste pâinea de carne și coaceți timp de 3 minute sau până când ceapa este aurie.