Pâine De Carne Cu Brânză Dublă
Pâinea de carne cu brânză dublă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, pesmet cu condimente italiene și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine Dublă De Carne, Pâine De Carne Umplută Cu Brânză, și Pâine De Carne Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa tocata, si saut timp de 3 minute.
Combinați ceapa, 1/4 cană de ketchup, 1 lingură de muștar, mozzarella și următoarele 6 ingrediente (mozzarella prin ou) într-un castron mare. Se sfărâmă carnea măcinată peste amestecul de brânză; se amestecă doar până se omogenizează.
Împachetați amestecul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați 2 linguri de ketchup și 1 lingură de muștar; se întinde deasupra pâinii.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Lăsați pâinea de carne să stea în tigaie 10 minute.
Scoateți pâinea de carne din tigaie și tăiați-o în 12 felii.
Notă: înlocuiți carnea de vită măcinată slabă cu vițelul măcinat și carnea de porc, dacă doriți.