Pâine De Brânză De Vaci I
Cottage Brânză Pâine i este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, ceapă, brânză de vaci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt pâine de brânză de mărar, Cottage Loaf De Mărar, și Pâine De Cabană Umplută.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de gătit de 9x9 inch cu spray de gătit.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie.
Călește ceapa până devine moale și translucidă.
Într-un castron mare combinați brânza de vaci, firimiturile de fulgi de porumb, oul, uleiul și ceapa sotată. Se amestecă treptat laptele pentru a se umezi. S-ar putea să aveți nevoie doar de 1/2 cană de lapte, amestecul ar trebui să fie umed, dar nu supă.
Întindeți amestecul de brânză de vaci în tigaia pregătită și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când bule și un cuțit introdus în centru iese curat.