Pâine De Broască Țestoasă
Turtle pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3935 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stafide, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Broască Țestoasă, Mașină De Pâine Turtle Pâine, și Budincă De Pâine Cu Broască Țestoasă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, drojdie, zahăr și sare; pus deoparte.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa, laptele și untul la foc mediu, amestecând ocazional, până la 125 de litri F până la 130 de litri F; se amestecă în amestec de drojdie. Se amestecă oul. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ungeți ușor foaia de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Formați o bucată de aluat de 2 inci într-o bilă pentru capul țestoasei. Formați 4 bucăți de aluat de mărimea nucului în bile pentru picioare. Formați 1 bucată de aluat de mărimea nucului în coadă. Formați aluatul rămas în bilă pentru corpul broaștei țestoase; așezați pe foaia de prăjituri și aplatizați ușor. Atașați capul, picioarele și coada plasând 1 capăt al fiecăruia sub marginea corpului pentru a le fixa. Apăsați stafidele în cap pentru ochi. Acoperiți și lăsați să crească în loc cald 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. faceți o tăietură circulară adâncă de 1/4 inch în jurul marginii superioare a corpului, apoi faceți tăieturi încrucișate în centru pentru a arăta ca o coajă de broască țestoasă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.