Pâine De Bază Cu Brânză De Bere

Pâine De Bază Cu Brânză De Bere
Pâinea de bază cu brânză de bere este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel, și Mărturisirea # 124: sunt periculos cu brânză ... brânză și arpagic pâine de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional. Se amestecă piperul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de ceapă, brânza și berea în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
BereBere
7
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Stropiți 1 lingură de unt peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Stropiți restul de 1 lingură de unt peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Coaceți încă 25 de minute sau până când se rumenesc adânc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Pâine de bere cu mere-Cheddar:înlocuiți 1/2 cană de ceapă tocată cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De BerePâine De Bere
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Brânză CheddarBrânză Cheddar
MărMăr
CeapăCeapă
13
Așezați 1/2 cană măr de gala decojit mărunțit în prosoape de hârtie; strângeți până abia umed. Gatiti ceapa si marul in ulei la foc mediu timp de 7 minute. Substitut 1 cană mărunțită extrasharp brânză Cheddar alb pentru Monterey Jack. Înlocuiți 1 (12 uncii) sticlă de cidru tare pentru lager.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
MărMăr
Cidru TareCidru Tare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
LagerLager
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista