Pâine De Banane-Fulgi De Ovăz
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinea cu banane-fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte de unt, ulei vegetal, banane și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Briose cu iaurt cu banane și pâine mică cu banane, Pâine De Ovăz, și Pâine de carne cu fulgi de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Se amestecă ovăzul.
Combinați piureul de banane, Zara, uleiul vegetal, extractul de vanilie și ouăle; adăugați la amestecul de făină. Se amestecă doar până se umezește.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.