Pâine De Arpagic Cheddar
Pâinea de arpagic Cheddar este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 32 de porții. Această pâine are 146 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi Irlandez Cheddar Arpagic Sifon Pâine, Pâine rapidă ușoară în două moduri: Bananan de căpșuni și arpagic Cheddar, și Biscuiți Cheddar și arpagic.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați brânza, arpagicul, untul, zahărul, sarea, cimbru și 3 căni de făină. Bateți pe mediu timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Formați în două pâini și puneți-le în 9-in unsă. x 5 inch. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe o grătar.