Pâine De Arpagic Cheddar

Pâine De Arpagic Cheddar
Pâinea de arpagic Cheddar este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 32 de porții. Această pâine are 146 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi Irlandez Cheddar Arpagic Sifon Pâine, Pâine rapidă ușoară în două moduri: Bananan de căpșuni și arpagic Cheddar, și Biscuiți Cheddar și arpagic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați brânza, arpagicul, untul, zahărul, sarea, cimbru și 3 căni de făină. Bateți pe mediu timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Punch aluat în jos. Formați în două pâini și puneți-le în 9-in unsă. x 5 inch. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Se coace la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista