Pâine De Afine-Portocale
O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Un amestec de praf de copt, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine portocalie de afine cu glazură portocalie deschisă, Pâine De Portocale De Afine Cu Glazură De Unt De Portocale, și Pâine Umedă De Afine Portocalii Cu Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 inci sau 1 tigaie de pâine, 9x5x3 inci.
Se amestecă împreună afine, zahăr, ulei, lapte, vanilie, coaja de portocala si oua intr-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Coaceți pâini de 8 inci 50 până la 60 de minute, pâine de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, cu aproximativ 2 ore înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.