Pâine Cu Vârtej De Cereale Cinnnamon
Pâinea cu vârtej de cereale Cinnnamon este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Vârtej De Roșii-Pesto, și Pâine Cu Cereale Din Tărâțe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, 2 linguri de zahăr și apă în vasul mixerului standului.
Lăsați-l să stea un minut sau două, apoi adăugați făina de pâine. Frământați cu cârligul de aluat până când amestecul este neted și elastic.
Adăugați sarea, vanilia și 3 linguri de unt și frământați până când toate sunt complet încorporate. Acoperiți vasul și lăsați aluatul să se odihnească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Făinați-vă suprafața de lucru și preîncălziți cuptorul la 350 km F. întoarceți aluatul și formați-l într-un dreptunghi aspru.
Rulați-l la aproximativ 9 inci pe 18 inci.
Presărați cerealele, scorțișoara și restul de 2 linguri de zahăr peste aluat, lăsând aproximativ un centimetru neacoperit pe unul dintre capetele scurte.
Rulați aluatul, în stil jellyroll, începând de la capătul scurt opus capătului pe care l-ați lăsat neacoperit. Nu-l rostogoliți strâns. Când ajungeți la capăt, sigilați cusătura și capetele și puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9x5. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 40 de minute.
Scoateți folia de plastic și coaceți la 350 km f până când pâinea se rumeneste frumos, aproximativ 40 de minute. Cu aproximativ 10 minute înainte ca pâinea să se coacă, periați blatul cu restul de 1 lingură de unt.
Lăsați să se răcească complet pe un raft înainte de tăiere.