Pâine Cu Unt De Pătrunjel La Grătar
Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu unt de pătrunjel la grătar ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 165 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pâine, frunze de pătrunjel cu frunze plate, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel-usturoi, Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel-usturoi, și Pește La Grătar Cu Unt De Pătrunjel De Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un blender pulsează untul și pătrunjelul până când pătrunjelul este tocat mărunt. Condimentează untul cu sare și piper. Untul de pătrunjel poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți untul la temperatura camerei înainte de a continua.
Înjumătățiți pâinea pe lungime și întindeți părțile tăiate cu unt de pătrunjel. Pe un raft setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori pâine la grătar, tăiați părțile în sus, acoperite, 2 minute sau până când untul de pătrunjel se topește în pâine. Întoarceți pâinea și grătiți până când este prăjită, 1 până la 2 minute.
Tăiați pâinea transversal în 2 felii groase de 1/2 inch.