Pâine Cu Unt De Mere

Pâine Cu Unt De Mere
Pâinea cu unt de mere este o vegetarian condiment. Această rețetă servește 8. O porție conține 362 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de făină, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine cu unt de mere cu arțar și unt de mere Dip / Giveaway #applebutterspin, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere, și Pâine Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8x4x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, nucșoara și cuișoarele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare separat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați oul și untul de mere; continuați să bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
OuăOuă
5
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți stafidele și nucile; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă în tigaie pâine pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista