Pâine Cu Sodă De Chimen
Pâinea cu sodă de chimen este o lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă face 8 porții cu 293 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 265 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, temperatura camerei de unt, zară și bicarbonat de sodiu. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen, Pâine De Sodă Brună Cu Coacăze Și Chimen, și Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și semințele de chimen.
Folosind degetele (sau o furculiță) lucrați untul în făină până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Faceți o fântână în centrul făinii.
Turnați Zara în centru și folosind fie mâinile, fie o lingură de lemn, pliați făina peste zară și amestecați ușor până când se combină.
Aluatul nu trebuie să fie nici prea umed, nici prea uscat, așa că, dacă este puțin prea uscat pentru a lucra, mai adăugați puțin zară. Dacă este prea umed, mai adăugați puțină făină. Formați aproximativ o bilă și așezați-o pe o suprafață făinoasă. Frământați doar de câteva ori pentru a o modela într-o pâine rotundă. Nu frământați prea mult sau pâinea va fi dură.
Așezați pâinea de aluat pe o foaie de copt ușor unsă (sau o tigaie din fontă). Faceți tăieturi adânci de 1 1/2 inch, formând o cruce, dintr-o parte în alta pe pâine. Scorul ajută căldura să ajungă în centrul pâinii în timp ce gătește.
Se introduce în cuptor, se gătește timp de 15 minute la 450 km f, apoi se reduce focul la 400 km f și se gătește încă 25 de minute. O modalitate de a testa coacerea este să o scoateți din cuptor, să o întoarceți și să bateți pe fund. Dacă sună gol, s-a terminat. De asemenea, puteți utiliza o frigăruie introdusă în centru.
Lăsați pâinea să stea pe foaia de copt timp de 5-10 minute să se răcească. Apoi scoateți-l într-un raft pentru a se răci puțin mai mult. Cred că pâinea este cea mai bună atunci când este încă caldă și doar coaptă. Pâinile rapide ca aceasta, care se bazează pe bicarbonat de sodiu pentru dospire, sunt în general cel mai bine consumate la scurt timp după ce sunt coapte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Pâinea cu sodă funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "