Pâine Cu Slănină De Nucă

Pâine Cu Slănină De Nucă
O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, amestec de biscuiți/coacere, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon Parmezan Pâine De Nucă, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Caise De Nucă, și Bacon, ceapa si nuc Kugelhopf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, laptele, ouăle, ceapa și sosul de piper doar până se umezesc. Se amestecă brânza, slănina și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
NuciNuci
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-un 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 de minute pentru 48-52 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista