Pâine Cu Sifon Cu Unt Brun
Rețeta pâine de sodă cu unt brun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Cu Sifon Cu Unt Brun, pâine cu sifon cu unt brun, și Pâine De Sodă Brună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Se amestecă untul într-o cratiță mică grea la foc mediu până se topește și se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se amestecă făina, ovăzul, zahărul, rozmarinul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 3/4 linguriță de piper într-un castron mare pentru a se amesteca.
Se toarnă Zara și untul rumenit topit peste amestecul de făină; se amestecă cu furculița până se umezește amestecul de făină.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Frământați ușor până când aluatul se reunește, aproximativ 7 rotații. Împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate în bilă; aplatizați fiecare în rundă de 6 inci.
Așezați rundele pe foaia de copt unsă, distanțându-se la 5 inci.
Periați blaturile cu albuș de ou bătut.
Se presară ușor cu piper negru măcinat. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați X de 1/2 inch adâncime în partea de sus a fiecărei runde de aluat.
Coaceți pâinea până când se rumenesc adânc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Pâine rece pe raft cel puțin 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Veți obține cea mai fragedă pâine cu sodă frământând aluatul ușor și scurt, doar până când se reunește, astfel încât glutenul să fie dezvoltat minim.