Pâinea de semințe de mac de lămâie este o vegetarian rețetă cu 3 porții. Această pâine are 897 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea), Pâine Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Pâine Cu Semințe De Mac De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți trei tigăi de pâine de 8x4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina, sarea, praful de copt, semințele de Mac și 2 1/2 căni de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Semințe De Mac
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați ouăle, laptele, uleiul, vanilia și extractul de lămâie; se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Lămâie
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
4
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinilor iese curată. Răciți pâinile în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Combinați sucul de portocale cu restul de 3/4 cană de zahăr și aroma dorită de extract; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
7
Turnați acest amestec peste pâine cât este încă fierbinte. Lăsați pâinea să se răcească complet înainte de servire.