Pâine cu scorțișoară și morcovi

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, pâinea cu scorțișoară și morcovi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 52 de cenți per porție, primești o pâine care servește 8. O porție conține 357 de calorii, 8 g de proteine și 13 g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită scorțișoară măcinată, zahăr, ulei de semințe de floarea soarelui și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu morcovi și banane, cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, pâine cu banane și prăjitură de morcovi mai sănătoasă cu glazură de brânză cu cremă de scorțișoară și pâine cu banană și prăjitură de morcovi cu glazură groasă de brânză cu cremă de scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă de 9 x 5 inch.
Într-un castron mare, bateți împreună zaharurile și uleiul de floarea soarelui. Cerneți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea în bol în timp ce amestecați ocazional. Bateți ouăle împreună și amestecați treptat în aluat până când totul se combină.
Se amestecă morcovii, nucile pecan și vanilia până se combină bine.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți pe grătarul din mijloc timp de 60 de minute sau până când se testează. Se răcește în tavă timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un grătar pentru a se răci complet.