Pâine Cu Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu scorțișoară. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 297 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 4272 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, unt, ou și lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Cu Scorțișoară, Pâine Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o tigaie mică de sos la foc mediu-mic, topiți untul în el fără a fierbe, îndepărtați-l de pe foc și lăsați să se răcească până când este cald
Se amestecă drojdia și se lasă să stea 10 minute.
Se amestecă ouăle și zahărul într-un castron mare.
Se amestecă făina și sarea și se bate jumătate din ea în amestecul de lapte până se combină.Bateți făina rămasă până se combină.Frământați aluatul până se omogenizează, adăugând mai multă făină dacă este prea lipicios.
Așezați aluatul într-un castron mare uns, acoperiți și lăsați-l să crească până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore. (Sfat: încălziți vasul mai întâi umplându-l cu apă fierbinte și uscându-l chiar înainte de utilizare.)
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l astfel încât să fie la fel de lat ca tigaia dvs. de copt și de aproximativ 18 până la 24 de centimetri lungime.
Întindeți untul peste aluat.
Se amestecă zahărul și scorțișoara și se presară peste aluat.
Rulați aluatul într-un buștean.
Așezați aluatul într-o tigaie unsă de 9x5x3 inch, acoperiți și lăsați-l să crească până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Amestecați oul și laptele și periați-l peste vârful pâinii.
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc deasupra, aproximativ 30-40 de minute.