Pâine Cu Rozmarin-Mere
Rosemary-pâine de mere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 15 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie rapidă, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mașină De Pâine Pâine De Cartofi-Rozmarin, Pâine De Rozmarin, și Tartă Cu Mere De Rozmarin.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 3/4 căni de făină, sare, rozmarin și drojdie într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați apă, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Frământați în măr.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Formați aluatul într-o pâine; așezați aluatul într-o tigaie de pâine de 8 1/2 x 4 1/2 inch acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul în tigaie; capac.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când pâinea este ușor rumenită și sună goală la atingere.
Ungeți blatul cu unt. Se răcește în tigaie 5 minute.
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.