Pâine Cu Pecan De Arțar
Rețeta de pâine cu nuci de arțar ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această pâine are 114 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ou, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Arțar-Pecan, Budincă De Pâine Cu Pecan De Arțar, și Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți partea inferioară numai a tăvii de pâine de 8 sau 9 inci.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pâinii de arțar, cu excepția pecanelor, cu lingura; bate 30 de secunde. Se amestecă 1/2 cană de nuci pecan.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii de arțar, cu excepția pecanelor, până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Pâine răcită cu glazură de arțar.
Se presara cu 2 linguri de nuci pecan. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.