Pâine Cu Patru Ierburi

Pâine Cu Patru Ierburi
Pâinea cu patru plante este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită busuioc sau lapte praf fără grăsimi, apă și arpagic. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Mașină de pâine iarbă și pâine de grâu Crunch, Coacerea pâinii: Fetan și pâine cu ierburi, și Mașină De Pâine Pâine Proaspătă Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, așezați toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista