Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu nuci de merișor de dovleac. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 220 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, afine, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Merișor De Dovleac, Pâine De Dovleac De Afine, și Pâine De Afine-Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de dovleac și portocală (amestecul va apărea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Dovleac
Ouă
3
Combinați făina, scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; se adaugă în amestecul de dovleac doar până se umezește. Îndoiți nucile și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Scorțișoară
Dovleac
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă în două unse 8-in. x 4-in. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți la 350 de minute timp de 65-75 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.