Pâine cu nuci de mango
Rețeta Pâine cu nucă de mango se poate face în aproximativ 1 oră. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 32. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pâine cu nucă de mango, pâine cu nucă de macadamia și mango crocant cu crustă de nucă de macadamia.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, bate ouăle, uleiul și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați mango, curmale și nuci (aluatul va fi tare).
Cu lingura în două unse 8 inchi. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Se coace la 350° timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.