Pâine cu măsline și brânză la grătar
Pâinea la grătar cu măsline și brânză este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 6 porții. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 55 g de grăsimi și un total de 709 calorii . Dacă aveți la îndemână brânză pepper jack, cremă de brânză, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Foodnetwork. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor la cupă de 26% , acest fel de mâncare este destul de slab. Rețete similare includ pâine foccacia cu roșii uscate la soare, măsline, rozmarin și cimbru , cum se face pâine ușoară cu brânză și usturoi și foccacia cu busuioc, măsline și feta .
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați brânza pepper jack, măslinele, untul, crema de brânză și pudra de usturoi cu un mixer de mână până obțineți o compoziție omogenă. Întindeți amestecul de brânză peste jumătățile de pâine tăiate și întindeți-le împreună.
Înfășurați pâinea în folie de aluminiu și puneți-o pe grătar sau, dacă o coaceți, sub grătar. Coaceți la grătar sau la cuptor la o distanță de 10 cm de sursa de căldură, întorcându-o o dată, până când marginile pâinii sunt crocante și aurii, iar amestecul de brânză este topit, aproximativ 10-15 minute în total.
Transferați pâinea pe un tocător, feliați-o și serviți-o caldă.