Pâine cu măsline și brânză la grătar

Pâine cu măsline și brânză la grătar
Pâinea la grătar cu măsline și brânză este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 6 porții. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 55 g de grăsimi și un total de 709 calorii . Dacă aveți la îndemână brânză pepper jack, cremă de brânză, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Foodnetwork. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor la cupă de 26% , acest fel de mâncare este destul de slab. Rețete similare includ pâine foccacia cu roșii uscate la soare, măsline, rozmarin și cimbru , cum se face pâine ușoară cu brânză și usturoi și foccacia cu busuioc, măsline și feta .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați brânza pepper jack, măslinele, untul, crema de brânză și pudra de usturoi cu un mixer de mână până obțineți o compoziție omogenă. Întindeți amestecul de brânză peste jumătățile de pâine tăiate și întindeți-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Înfășurați pâinea în folie de aluminiu și puneți-o pe grătar sau, dacă o coaceți, sub grătar. Coaceți la grătar sau la cuptor la o distanță de 10 cm de sursa de căldură, întorcându-o o dată, până când marginile pâinii sunt crocante și aurii, iar amestecul de brânză este topit, aproximativ 10-15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați pâinea pe un tocător, feliați-o și serviți-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista