Pâine cu mărar
Dill Bread este o pâine care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 122 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați mărar, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu mărar începe cu aluat de mărar, pâine cu mărar cu ceapă și pâine Cheddar-Marar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-o cratiță mică, încălziți brânza de vaci la 110°-115°; se adaugă la amestecul de drojdie.
Adăugați mararul proaspăt, untul, sarea, zahărul, semințele de mărar, oul și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Nu framanta. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; formă într-un 6-in. cerc.
Transferați la un 9-in. tavă rotundă de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.
Tăiați felii înainte de servire.