Pâine cu miere de grâu-făină de ovăz
Pâinea cu miere de grâu și fulgi de ovăz necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 143 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 18 cenți per porție . Mergeți la magazin și luați sare, apă, zară caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Pâine cu miere și grâu, plăcintă cu mere , chifle pentru hamburger cu miere și grâu și pâine aproape integrală .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală, ovăz, drojdie și sare. Se amestecă apa, laptele, mierea și untul; bate pana se omogenizeaza. Bateți ouăle.
Adăugați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Modelați în două pâini; puneți într-un 9-in uns. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Bate albusul si apa; ungeți pâini.
Coaceți la 375° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.