Pâinea cu mere este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, stafide, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Ceai De Mere, Pâine Cu Mere, și Pâine Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați oul și sosul de mere; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Ouă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, praful de copt, sarea, nucșoara și cuișoarele. Se amestecă în amestecul de cremă doar până se umezește. Îndoiți stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Stafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
4
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Se coace la 350 de minute timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.