Pâine cu mai multe cereale (fără Gluten, Lactate și ouă)

Pâine cu mai multe cereale (fără Gluten, Lactate și ouă)
Această rețetă face 4 porții cu 666 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă $1.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu mai multe cereale (Gluten, Lactate și fără ouă) ar putea fi uimitoare fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de lapte de soia, oțet de cidru, gumă de guar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine Sandwich Fără Gluten Cu Mai Multe Cereale, Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), și Fursecuri cu ciocolată vegane cu mai multe cereale și fără Gluten.

Instrucțiuni

1
METODA DE FABRICARE A PÂINII.Cerneti si combinati toate ingredientele uscate, cu exceptia inlocuitorului de oua powder.In într-un castron separat, bateți înlocuitorul de ouă (sau ouăle)cu aproximativ 1/2 cană de apă, până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele umede rămase, reținând aproximativ 1/4-1/2 cană de apă și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați împreună.
4
Adăugați apă suplimentară încet, în jur de 1 lingură la un moment dat, până când aluatul are consistența corectă - mai gros decât un aluat de tort, dar nu la fel de gros ca aluatul de prăjituri. Lingură în tigaie.Setați producătorul de paine la setarea recomandată de instrucțiunile specifice modelului dvs. Dacă nu există astfel de instrucțiuni, încercați fie setarea de bază, fie setarea rapidă. Dacă aparatul dvs. de pâine este programabil, setați-l să sară peste a doua frământare, deoarece acest lucru nu este necesar pentru pâinea GF. O altă opțiune, pentru producătorii de pâine cu a '
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bake Only 'setting, este utilizați setarea' aluat 'și apoi'
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți Numai'.Dacă dumneavoastră breadmaker face o treabă rezonabilă de amestecare, este posibil să adăugați ingredientele umede la tigaie și apoi adăugați ingredientele uscate combinate (sau invers, în funcție de model). Dacă utilizați această metodă, la aproximativ 5 minute de amestecare, va trebui să verificați dacă toată făina a fost amestecată bine și, dacă nu, răzuiți părțile laterale și baza și amestecați cu o spatulă de cauciuc. În acest moment verificați consistența și adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură la un moment dat, dacă este necesar. Dacă amestecul este prea umed, încercați să adăugați puțină făină suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se amestecă aluatul până se omogenizează, se scoate lama din tigaie, se pune aluatul în tigaie și se gătește normal. Astfel eviți gaura mare din fundul pâinii și eviți și a doua frământare.METODA MANUALĂ 1.Cerneti si combinati ingredientele uscate, cu exceptia inlocuitorului de oua powder.In într-un castron separat, bateți înlocuitorul de ouă (sau ouăle) cu aproximativ 1/2 cană de apă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ingredientele umede rămase (reținând puțină apă așa cum s-a explicat mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați ingrediente umede pentru a se usca și amestecați încet. Când este combinat, bateți la înălțime până când aluatul este neted, adăugând mai multă apă încet, dacă este necesar.Lingură într-o tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-o într-o poziție caldă, fără tiraj, pentru a se ridica timp de aproximativ 1 oră. (Dacă nu puteți găsi o poziție caldă, se poate folosi un cuptor foarte scăzut.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți folia de plastic și coaceți la 190C (375F) timp de 40-50 de minute. (O frigăruie plasată în centrul pâinii ar trebui să iasă curată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.* Dacă descoperiți că pâinea devine prea întunecată, o puteți acoperi cu folie parțial în gătit.METODA DE MÂNĂ 2.Se dizolvă 1 lingură de zahăr în 1/2 o cană de apă caldă luke.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați drojdia și lăsați-o deoparte pentru a dovedi timp de 10 minute.(Amestecul trebuie să devină spumos.).Cerneti si combinati ingredientele uscate, cu exceptia inlocuitorului de oua powder.In într-un castron separat, bateți înlocuitorul de ouă (sau ouăle) cu aproximativ 1/2 cană de apă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ingredientele umede rămase (reținând puțină apă așa cum s-a explicat mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați drojdie dovedită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Adăugați ingrediente umede pentru a se usca și amestecați încet. Când este combinat, bateți la înălțime până când aluatul este neted, adăugând mai multă apă încet, dacă este necesar.Lingură într-o tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-o într-o poziție caldă, fără tiraj, pentru a se ridica timp de aproximativ 1 oră. (Dacă nu puteți găsi o poziție caldă, se poate folosi un cuptor foarte scăzut.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Îndepărtați folia de plastic și coaceți la 190C (375F) 40-50 de minute. (O frigăruie plasată în centrul pâinii ar trebui să iasă curată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.* Dacă descoperiți că pâinea devine prea maro, puteți acoperi ușor cu folie parțial în gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista