Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu lămâie. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de praf de copt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe), Pâine cu semințe de mac de lămâie fără Gluten cu glazură de miere-lămâie, și Pâine cu semințe de mac de lămâie cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu laptele. Îndoiți pecanele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Lamaie
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Lingură în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Se coace la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru glazură, combinați zahărul și sucul de lămâie. Lingurați imediat peste pâine. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi într-o grătar pentru a se răci complet.