Pâine Cu Lingură De Porumb Brânză
Dacă 64 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu lingură de porumb brânză ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de piper cayenne, făină de porumb, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Cu Lingură De Porumb Brânză, Pâine Cu Lingură De Cartofi Cu Brânză, și Pâine Cu Lingură De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.Înveliți un vas de copt oval de 2 litri sau o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit antiaderent.
Combinați laptele, sarea, piperul alb, cayenne, nucșoara și untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere.
Reduceți căldura la mediu și turnați încet făina de porumb, amestecând constant. Gatiti, amestecand des, pana cand este foarte gros, 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 5 minute, amestecând o dată sau de două ori. Se amestecă porumbul, 1/2 cană de brânză și gălbenușurile de ou.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestec de făină de porumb cu o spatulă de cauciuc în 2 adaosuri.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 30 până la 35 de minute.