Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 320 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fulgi de piper măcinat, cheddar, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Cu Lingură De Porumb, Pâine Cu Lingură De Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță medie, amestecați împreună laptele, făina de porumb și sarea. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, pana cand amestecul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză, porumb și ceapă verde. Temperați ouăle amestecând încet o parte din amestecul de lapte fierbinte în ouăle bătute. Amestecați ouăle temperate în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb Perlat
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 1 litru. Se acoperă cu bucăți de unt și se presară cu fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat și brânza este ușor rumenită.