Pâinea cu lapte și miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă face 3 porții cu 1737 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, făină de secară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Ciocolata alune lapte și miere scorțișoară caju lapte / dincolo de migdale, Ciocolată cu lapte, curmale și pâine de nuc, și Pâine De Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Lăsați drojdia să stea până când începe să formeze bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați miere, unt și sare în amestecul de drojdie. Amestecați făina câte o cană pe rând, începând cu secara. Când aluatul începe să se rigidizeze, întoarceți-l pe o suprafață bine înmuiată. Frământați timp de 5 minute, adăugând făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Drojdie
Sare
Secară
3
Se pune într-un bol uns și se întoarce o dată pentru a unge suprafața aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți aluatul și frământați din nou până se omogenizează. Împărțiți în 3 pâini și frământați încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
5
Așezați pâinile în trei tigăi cu ulei. Se lasă să crească până la dublu, 1 până la 2 ore.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe tejghea sau grătar pentru a se răci complet.