Pâine cu iaurt din ierburi
Pâine cu iaurt cu ierburi este un mic dejun lacto ovo-vegetar. Această rețetă servește 32. O porție conține 99 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 8 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați făină, ulei de canolan, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt și Linte în iaurt cu ierburi și rucola.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2-1/2 căni de făină, drojdie, zahăr și sarea. Într-o cratiță mică, încălziți apa și iaurtul la 120°-130°.
Adăugați în amestecul de făină; amesteca bine. Amestecați uleiul, ierburile și făina rămasă suficientă pentru a forma un aluat tare.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata infainata; împărțiți în jumătate. Modelați fiecare porție într-o pâine.
Puneți în două unse de 8 inci. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.