Pâine cu iaurt din ierburi

Pâine cu iaurt din ierburi
Pâine cu iaurt cu ierburi este un mic dejun lacto ovo-vegetar. Această rețetă servește 32. O porție conține 99 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 8 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați făină, ulei de canolan, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt și Linte în iaurt cu ierburi și rucola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2-1/2 căni de făină, drojdie, zahăr și sarea. Într-o cratiță mică, încălziți apa și iaurtul la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați în amestecul de făină; amesteca bine. Amestecați uleiul, ierburile și făina rămasă suficientă pentru a forma un aluat tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata infainata; împărțiți în jumătate. Modelați fiecare porție într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
6
Puneți în două unse de 8 inci. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
7
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista