Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Pâinea cu fulgi de ovăz cu afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de sare, ulei vegetal, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Pâine De Afine Cu Fulgi De Ovăz, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime de Jos numai de 8-sau 9-inch Pâine pan.
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, laptele, uleiul și ouăle cu lingura. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția afinelor; bate 30 de secunde. Îndoiți în afine.
Presărați cu ovăz suplimentar, dacă doriți.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.