Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine

Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Pâinea cu fulgi de ovăz cu afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de sare, ulei vegetal, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Pâine De Afine Cu Fulgi De Ovăz, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime de Jos numai de 8-sau 9-inch Pâine pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, laptele, uleiul și ouăle cu lingura. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția afinelor; bate 30 de secunde. Îndoiți în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Zahăr BrunZahăr Brun
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați cu ovăz suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
5
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista