Pâine cu fructe

Pâine cu fructe
Pâinea cu fructe cu fructe durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 307 calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, stafide, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutura de pâine cu fructe , Pâine cu dovleac cu fructe și Budincă de pâine cu fructe cu sos de moale .

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, puneți primele șapte ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar). Când ciclul s-a terminat, întoarceți aluatul pe o suprafață înfăinată și loviți. Împărțiți în 40 de porții. Intr-un castron, combina zaharul si scortisoara; presara 2 lingurite intr-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat. Aranjați aproximativ o treime din nuci pecan, cireșe, stafide și merișoare în fundul tigaii. Înmuiați jumătate din bucățile de aluat în unt, apoi rulați în amestecul de zahăr. Aranjați uniform în tigaie. Repeta. Aranjați nucile pecan și fructele rămase deasupra. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește în tavă timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista