Pâine cu fructe
Pâinea cu fructe cu fructe durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 307 calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, stafide, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutura de pâine cu fructe , Pâine cu dovleac cu fructe și Budincă de pâine cu fructe cu sos de moale .
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți primele șapte ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar). Când ciclul s-a terminat, întoarceți aluatul pe o suprafață înfăinată și loviți. Împărțiți în 40 de porții. Intr-un castron, combina zaharul si scortisoara; presara 2 lingurite intr-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat. Aranjați aproximativ o treime din nuci pecan, cireșe, stafide și merișoare în fundul tigaii. Înmuiați jumătate din bucățile de aluat în unt, apoi rulați în amestecul de zahăr. Aranjați uniform în tigaie. Repeta. Aranjați nucile pecan și fructele rămase deasupra. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește în tavă timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe un platou de servire.