Pâine cu dovlecel VI
Reteta Paine de dovlecel VI se poate face in aproximativ 1 ora si 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 444 de calorii. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 87 de cenți per porție. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Această rețetă este pe placul a 44 de bucătari și bucătari. Un amestec de sare, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pâine cu dovlecei preferată de Naptime Chef (sau brioșe cu dovlecei), pâine cu dovlecei și pâine cu dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de 9 x 5 inci. Cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și scorțișoara.
Într-un castron mare, bate ouăle cu zahărul timp de 10 minute. Adăugați treptat ulei și bateți încă două minute.
Amestecați extractul de lămâie, dovlecelul și nucile pecan. Încorporați amestecul de făină până se umezește uniform; nu amestecați în exces.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâinea cu dovlecel funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Wagner Vineyards Riesling Ice. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
![Wagner Vineyards Riesling Ice]()
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.