Pâine cu dovlecei și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați dovleceii și pâinea cu mere. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 254 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 280 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, dovlecei, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Pâine cu dovlecei și mere, Pâine Cu Dovlecei De Mere, și Pâine de dovlecei, mere și morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți 2 (4 1/2 pe 8 1/2 inch) tigăi cu spray antiaderent. Tapetați tigăile cu hârtie pergament și pulverizați hârtia.
Combinați dovleceii, mărul, zahărul brun, uleiul, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Adăugați 3 căni de făină, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și nucșoară în castron și amestecați bine. Aruncați nucile cu restul de făină de 1/2 linguriță pentru a le acoperi și a preveni scufundarea lor. Amestecați ușor nucile și extractul.
Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi.
Coaceți până când o scobitoare sau o frigăruie introdusă în mijlocul fiecărei pâini iese curată, 50 de minute până la 1 oră.
Scoateți pâinea din tigăi și răciți-o pe un suport de sârmă.