Pâine de dovleac panglică ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 28 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac Cu Panglică Purpurie, Pâine De Secară Cu Panglică Albastră, și Tort De Dovleac Cu Panglică De Ciocolată Albă Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru umplere, combinați crema de brânză, zahărul, făina și albușurile de ou într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron, bateți dovleacul, sosul de mere, oul, albușurile și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Dovleac
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și cuișoarele; se adaugă la amestecul de dovleac. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Dovleac
Nuci
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
4
Împărțiți jumătate din aluat între două 8-in. x 4-în. tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Întindeți fiecare cu umplutură; deasupra cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet. Puneți la frigider resturile.