Pâine Cu Condimente Cu Nuci De Curmale

Pâine Cu Condimente Cu Nuci De Curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu condimente de nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Încercați Pâine Cu Condimente Cu Nuci De Curmale, Bare de alimentare pentru Date și piulițe, și Pâine Cu Condimente De Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul unei tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2 inch. Tapetați fundul cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Combinați curmalele și lichiorul de portocale într-un castron mic și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul brun împreună la viteză medie timp de 1 minut. Răzuiește vasul. Cu mixerul la foc mic, adăugați oul, vanilia și coaja de portocală. Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. Cu mixerul încă la foc mic, adăugați amestecul de făină alternativ cu sucul de portocale în amestecul cremos, bătând doar până se combină. Cu mâna, amestecați curmalele cu lichidul lor și pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se netezește blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Între timp, în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați crema de brânză, zahărul și coaja de portocală la viteză medie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Feliați pâinea și serviți cu crema de brânză portocalie pe lateral pentru răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
PortocaliuPortocaliu
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista