Pâine Cu Cereale Din Tărâțe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu cereale din tărâțe. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Cookie Madness are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână melasă completă, apă foarte caldă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose, Cereale Cremoase De Tărâțe De Ovăz Fierbinte, și Brioșe englezești cu cereale de tărâțe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu o paletă, combinați 1 cană de făină,cereale, zahăr, sare și drojdie uscată.
Adăugați unt.Adăugați treptat apă și melasă la amestecul de cereale și bateți 2 minute la viteză medie, răzuind bolul ocazional.
Adăugați încă o cană de făină. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă suficientă făină suplimentară pentru a face aluat rigid. Treceți la cârligul de aluat al mixerului și frământați timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute.Între timp, pulverizați o tigaie de pâine de 8 cm pe 4 cm cu spray de gătit și tapetați fundul cu o fâșie de pergament (opțional).
Rulați sau pur și simplu bateți aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci, apoi rulați-l într-un cilindru. Puneți-l în tigaie și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră și 15 minute.
Se coace la 350 de grade F timp de 40 de minute sau până se termină.
Scoateți din tigăi. Se răcește pe rafturi de sârmă.