Pâine Cu Ceai De Semolă De Afine

Pâine Cu Ceai De Semolă De Afine
Merișor Gris ceai pâine ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 434 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Budinca De Gris De Afine, Pâine Cu Semolă, și Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și făină două tigăi de pâine (3 1/2 pe 7 1/2 in. fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
2
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină universală, făină de semolă, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De GrâuFăină De Grâu
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca; bateți zahărul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și amestecați până când se umezește uniform. Amestecați ușor afine și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci De FisticNuci De Fistic
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în mod egal în tigăile pregătite.
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când pâinea se rumeneste și o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinilor iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește pâinea în tigăi pe un suport timp de 10 minute. Rulați un cuțit între părțile de pâine și tigaie, apoi inversați tigăile pentru a elibera pâinea; așezați pâinile în poziție verticală pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista