Pâine Cu Ceai De Semolă De Afine
Merișor Gris ceai pâine ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 434 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Budinca De Gris De Afine, Pâine Cu Semolă, și Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină două tigăi de pâine (3 1/2 pe 7 1/2 in. fiecare).
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină universală, făină de semolă, praf de copt și sare.
Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca; bateți zahărul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și extractele de vanilie și migdale.
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și amestecați până când se umezește uniform. Amestecați ușor afine și fistic.
Se toarnă aluatul în mod egal în tigăile pregătite.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când pâinea se rumeneste și o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinilor iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește pâinea în tigăi pe un suport timp de 10 minute. Rulați un cuțit între părțile de pâine și tigaie, apoi inversați tigăile pentru a elibera pâinea; așezați pâinile în poziție verticală pe raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.