Pâine Cu Brânză Georgiană

Pâine Cu Brânză Georgiană
Pâinea cu brânză georgiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină nealbită, brânză havarti și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Khachapuri este o pâine cu brânză georgiană, Adjaruli Khachapuri (Pâine Cu Brânză Georgiană), și Prune Umplute Georgiene.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste apă caldă și amestecați 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu se activează, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Se amestecă sarea și făina rămasă într-un castron mare, apoi se amestecă amestecul de ouă și drojdie pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și întoarceți-l pentru a acoperi cu făină, apoi frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. Se formează într-o bilă și se pudrează cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Lăsați aluatul să se odihnească într - un castron, acoperit cu folie de plastic, lovind cu pumnul umed la fiecare oră, cel puțin 2 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întoarceți aluatul pe tigaia de pizza cu făină, întorcându-vă pentru a acoperi, apoi aplatizați cu degetele într-un disc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
8
Aruncați împreună brânzeturile și apăsați cu mâinile într-o minge compactă de 3 inci.
9
Așezați bila în mijlocul aluatului, apoi adunați aluatul în jurul bilei de brânză, strângând excesul de aluat într-un nod superior. Apăsați în jos pe topknot cu un pumn umed pentru a apăsa brânza din centru. Continuați să aplatizați aluatul și să distribuiți brânza uniform, apăsând spre exterior din centru, până când aluatul este un disc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
10
Tăiați un X de 6 inci prin partea superioară a aluatului pentru a expune brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
11
Coaceți până devine auriu pal, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Ungeți suprafața aluatului cu unt și coaceți până devin aurii și fierte, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește tăiat în pene.
1
* Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit în castron (pentru o creștere lentă), acoperit cu folie de plastic. Punch jos și se aduce la temperatura camerei înainte de a continua cu reteta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista