Pâine Cu Brânză Georgiană
Pâinea cu brânză georgiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină nealbită, brânză havarti și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Khachapuri este o pâine cu brânză georgiană, Adjaruli Khachapuri (Pâine Cu Brânză Georgiană), și Prune Umplute Georgiene.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă caldă și amestecați 1 lingură de făină.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu se activează, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă sarea și făina rămasă într-un castron mare, apoi se amestecă amestecul de ouă și drojdie pentru a forma un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și întoarceți-l pentru a acoperi cu făină, apoi frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. Se formează într-o bilă și se pudrează cu făină.
Lăsați aluatul să se odihnească într - un castron, acoperit cu folie de plastic, lovind cu pumnul umed la fiecare oră, cel puțin 2 ore și până la
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Întoarceți aluatul pe tigaia de pizza cu făină, întorcându-vă pentru a acoperi, apoi aplatizați cu degetele într-un disc de 7 inci.
Aruncați împreună brânzeturile și apăsați cu mâinile într-o minge compactă de 3 inci.
Așezați bila în mijlocul aluatului, apoi adunați aluatul în jurul bilei de brânză, strângând excesul de aluat într-un nod superior. Apăsați în jos pe topknot cu un pumn umed pentru a apăsa brânza din centru. Continuați să aplatizați aluatul și să distribuiți brânza uniform, apăsând spre exterior din centru, până când aluatul este un disc de 11 inci.
Tăiați un X de 6 inci prin partea superioară a aluatului pentru a expune brânza.
Coaceți până devine auriu pal, 10 până la 12 minute.
Ungeți suprafața aluatului cu unt și coaceți până devin aurii și fierte, încă 3 până la 5 minute.
Se servește tăiat în pene.
* Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit în castron (pentru o creștere lentă), acoperit cu folie de plastic. Punch jos și se aduce la temperatura camerei înainte de a continua cu reteta.