Pâine cu brânză de lămâie

Pâine cu brânză de lămâie
Pâinea cu brânză de lămâie durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14. O porție conține 299 de calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați făină, coajă de lămâie, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Bread Braid Breakfast , Raspberry Bread Braid și Holiday Bread Braid .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se adauga laptele, zaharul, untul, ouale, sarea si 2 cani de faina; bate la viteza mica timp de 3 minute. Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Între timp, într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplutură până devin pufoase; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; rulați într-un 14-in. x 12 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Întindeți umplutura în treimea centrală a dreptunghiului. Pe fiecare parte lungă, tăiați benzi late de 1 inchi, 3 inchi. în centru. Începând de la un capăt, îndoiți benzi alternative în unghi pe umplutură. Capătul de etanșare. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Combinați zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține o consistență de burniță; se stropesc peste pâinea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista