Pâine Cu Brânză De Caise

Pâine Cu Brânză De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu brânză de caise. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 220 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brânză De Capră Și Pâine Plată Cu Caise, Topirea brânzei cu coroană de pâine cu Mac și caise, și Mașină De Pâine Inel De Brânză Cu Cremă De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, oul, făina și coaja de portocală până se omogenizează; pune deoparte. Înmuiați caisele în apă caldă timp de 15 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați caisele în bucăți mici; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate. Într-un alt castron, bateți oul, sucul de portocale, uleiul și apa. Se amestecă ingredientele uscate până se umezesc. Îndoiți în nuci pecan și caise. Puneți două treimi din aluat într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat. Se acoperă cu umplutura de cremă de brânză și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CaiseCaise
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Se coace la 350 de minute pentru 55-65 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista