O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr de nucă de cocos, făină de alac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Brioșe Englezești Cu Mai Multe Cereale, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, drojdia și Sucanatul în vasul de amestecare al unui mixer cu suport. Se amestecă împreună și se lasă bule și dovada, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucanat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare Fină
2
Bateți împreună alternativa de lapte de soia sau lapte și oțetul într-un castron mic. Amestecul se va coagula și va deveni ca Zara. Se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Lapte De Soia
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți împreună făinurile, făina de porumb și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de lapte de soia și amestecul de făină în amestecul de drojdie. Folosind accesoriul cu palete, bateți pe mediu timp de 3 minute. Consistența aluatului se va asemăna cu aluatul de tort.Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să stea într-un loc cald timp de 1-1/2 ore sau până se dublează.Cu aproximativ 15 minute înainte de coacere, Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. C sau marca de gaz 5). Pulverizați ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (20 cm x 10 cm) cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Soia
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați 1 linguriță de făină de porumb uniform în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți vasul înapoi pe mixerul suportului și adăugați bicarbonatul de sodiu. Bateți cu accesoriul paletei la minim timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă aluatul în tigaia de pâine și se presară blatul cu restul de linguriță de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Coaceți timp de 20 de minute. Verificați dacă partea superioară devine prea întunecată și, dacă da, acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute mai mult sau până când pâinea se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și fundul sună gol atunci când este lovit cu articulațiile. Dacă pâinea rezistă să iasă din tigaie, întoarceți pâinea la cuptor (acoperită cu folie) încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați pâinea într-un suport de răcire și lăsați să se răcească cu 2 ore înainte de tăiere.