Pâinea cu bere este o vegetarian băutură. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, bere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Bere Brânză, Ceapa & Fontina Bere Aluat Pâine, și Ceapă și pâine de bere Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un bol de amestecare, combinați toate ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Cuptor
2
Adăugați berea dintr-o dată, amestecând cât mai puțin posibil; aluatul trebuie să fie plin de cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 9-x-5-x-3 inci și se unge cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
4
Coaceți la cuptor timp de 35 până la 40 de minute sau până când o frigăruie introdusă iese curată. Întoarceți-vă pe un raft pentru a se răci.