Pâine Cu Banane-Fulgi De Ovăz
Pâinea cu banane-fulgi de ovăz ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine cu banane Pecan cu fulgi de ovăz pentru Ziua Națională a făinii de ovăz, Pâine Cu Banane Fulgi De Ovăz, și Pâine Cu Banane Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bate bine la viteza medie a unui mixer.
Combinați banana, ovăzul și laptele; adăugați la amestecul de zahăr, bătând bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se amestecă cu un tel.
Se adaugă în amestecul de zahăr; bate doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.