Pâinea cu banane din arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, nucile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, Pâine Cu Banane De Arțar, și Pâine Cu Nuci De Banane Din Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați untul topit și siropul de arțar. Bateți oul și bananele, lăsând câteva bucăți mici. Se amestecă extractul de arțar și laptele. Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt și amestecați în amestecul de banane doar până la umezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Extract De Arțar
Sirop De Arțar
Banane
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
4
Se amestecă nucile și zahărul și se presară uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci
5
Coaceți 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul pâinii iese curat.